Pasinler Anadolu Lisesi

WEB https://pasinleranadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. MEHMET TAŞBAŞI CAD. PASINLER ANADOLU LISESI BLOK NO: 116A PASİNLER / ERZURUM
VİZYON : Öğrencilerimizi, Milli eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yeniden yapılandırmacı, öğrenci merkezli eğitim modeli ile Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı kişisel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, milli değerlerini evrensel ilkelerle uzlaştırabilen, dilini bilim dili yapmayı hedefleyen, en az bir yabancı dili iyi öğrenmiş, üretken, girişimci, barışçıl, risk alabilen, güçlü, lider özellikli bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Erzurum’da tercih edilen, ülkemizin iyi üniversitelerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, bilime, sanata, demokrasiye, önem veren, insanlara saygılı, hoşgörülü, üretken, girişimci, kendini yenileyen, değişime açık, çevreci bir okul modeli oluşturmaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Isınma : Kalorifer
Servis : Pasinler Belediyesi´ nin 15 dk aralıkla Erzurum Şehir merkezine otobüsleri çıkmaktadır.
Ulaşım : Karayolu ve Demiryolu
Yerleşim Yeri : YENİ Cadde/Sokak:MEHMET TAŞBAŞI Dış Kapı No:104 PASİNLER/ERZURUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Erzurum İl Merkezine 38 Km. İlçe Merkezinde.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : 2022 TÜBİTAK 4006 BİLİM SERGİSİ 12 MAYIS 13 MAYIS 2022 TARİHLERİNDE YAPILDI
Proje Çalışmaları :